O podjetju

RM d.o.o.

Predstavitev

Hladilne in klima naprave, rm d.o.o.

Tukaj smo za vas. Z bogatim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami že od leta 1988 delujemo na področju proizvodnje in montaže hladilne opreme, kar je naša osnovna dejavnost.

 

Poleg tega:

  • skrbimo za celotno področje klimatskih, hladilnih, ogrevalnih in prezračevalnih naprav,
  • vam izdelamo zračne kondenzatorje in uparjalnike,
  • za vas izvedemo vzdrževanje in servis vseh vaših naprav.

 

Za vse naše proizvode in naprave, pri katerih se pri izvedbi uporabljajo fluorirani toplogredni plini (ki so dovoljeni z Uredbo o uporabi ozonu škodljivih snovi in fluoriranih toplogrednih plinov - Ur.l.RS 78/8), imamo s strani Ministrstva za okolje in prostor izdano dovoljenje. Prav tako za kontrolne preglede pod tlakom in kontrolo tesnosti. Več informacij: ARSO št. 32.

 

Naše proizvode odlikuje kvaliteta, ekološka neoporečnost, konkurenčne cene ter inovativni pristop pri izdelavi in montaži. Z veseljem se prilagodimo vašim željam in potrebam. Za vse hladilne naprave vam izdamo tudi garancijo do dveh let.

RM d.o.o.

Kontaktirajte nas

Tu smo zato, da vam pomagamo in vam svetujemo.

 

Vsa vprašanja ali povpraševanje nam pošljite preko kontaktnega obrazca ali e-pošte: hladilne-naprave@siol.net oz. nas pokličite na telefonsko številko: 041 618 201. Veselimo se vas!

Ime in priimek *
Poštna št. in kraj
Elektronski naslov *
Telefon / GSM
Vaše sporočilo *

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Z vami že več kot 30 let

Vse naše proizvode odlikuje:

Odlična kvaliteta

Ekološka neoporečnost

Konkurenčne cene

Inovativni pristop

Tehnična dovršenost

Prilagojenost strankam

Zagotovimo vam kakovostno in domiselno izvedbo inštalacij ter strokoven pristop pri montaži. Posledično boste dosegli optimalen izkoristek hlajenja in ogrevanja vašega objekta.